Першокурсники спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення Національного авіаційного університету вже на першому тижні навчання познайомились зі своїми майбутніми роботодавцями.

Кафедра Інженерії програмного забезпечення факультету кібербезпеки комп’ютерної та програмної інженерії Національного авіаційного університету співпрацює з багатьма провідними компаніями ІТ-галузі та запрошує їх на зустрічі для формування у студентів бачення прикладної спрямованості того чому вчать в університеті!

Щоби бути затребуваним на ринку праці, студент має відповідати сучасним вимогам роботодавця. Але це не можливо, якщо ти вивчаєш в університеті не те що потрібно! Тому, зміст дисциплін постійно оновлюється відповідно до вимог сьогодення. Це забезпечує конкурентоспроможність випускника.

Шостого вересня пройшла зустріч наших першокурсників з представниками компанії EPAM:

Володимир Янцов (Talent Acquisitions Manager EPAM University Programs) – розповів як отримати першу роботу в ІТ – галузі, що для цього потрібно та наскільки важливі ті знання, які студенти отримують в університеті;

Анастасія Бачевич (Senior Software Testing Engineer EPAM). – охарактеризувала посаду тестувальника, як їм стати, що потрібно знати та уміти, та яка роль етапу тестування в проекті;

Назар Холбоев (Delivery Manager EPAM) окреслив перспективні напрями розвитоку ІТ – галузі. Зі свого досвіду порадив як розпочати кар’єру, які важливі етапи розвитку співробітника в ІТ та порекомендував з власного досвіду, як в 23 роки побудувати успішну кар’єру в самій великій ІТ компанії України.

На протязі всієї зустрічі студенти ставили питання та проявляли жвавий інтерес.

Дякуємо нашим ПАРТНЕРАМ!

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.